HZV 1 – 2021/2022

Stand 1100 Mannen Zaal (landelijk)

1e divisie A

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

1e divisie A

Alle uitslagen

Programma

1e divisie A

Programma komende weken

Selectie

Team sponsoren

Eiland De Wildt Keukens

Vakmanschap
We weten waar we het over hebben. Met een flinke dosis ervaring en onze passie voor design hebben we reeds vele relaties mogen voorzien van hun droomkeuken. Ons team is in staat iedere klant meer dan het gewenste resultaat te leveren.

Eerlijk advies
Eerlijk duurt het langst. Daarom zeggen we altijd waar het op staat. We geven inzicht in de mogelijkheden die passen bij uw wensen én uw budget. En natuurlijk halen we altijd het onderste uit de kan.

Toegankelijk
Een Eiland De Wild Keuken is voor iedereen bereikbaar. Met onze keuze voor de merken Next125, Keller, Bribus, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER bieden wij een hoogwaardig en zeer ruim assortiment waarmee we eenieder optimaal kunnen bedienen.

JamiePro

JamiePro is importeur van diverse electronica, vooral gespecialiseerd in digitale LCD schermen, die verkrijgbaar zijn voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld een video instructie ter ondersteuning van een product of Touchscreen toepassingen om de klant gemakkelijk en snel van informatie te voorzien. Daarnaast hebben wij de Magic Mirror, nieuw in het assortiment. Dit is een spiegel met een sensor; normaal is het een advertentiezuil en kom je voor de sensor dan is het een echte spiegel! Geintresseerd geraakt, ik help u graag verder!