HZV 1 – 2023/2024

Stand 1100 Mannen Futsal (landelijk)

1e divisie A

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

1e divisie A

Alle uitslagen

Programma

1e divisie A

Programma komende weken

Selectie

Team sponsoren

Eiland De Wildt Keukens

Vakmanschap
We weten waar we het over hebben. Met een flinke dosis ervaring en onze passie voor design hebben we reeds vele relaties mogen voorzien van hun droomkeuken. Ons team is in staat iedere klant meer dan het gewenste resultaat te leveren.

Eerlijk advies
Eerlijk duurt het langst. Daarom zeggen we altijd waar het op staat. We geven inzicht in de mogelijkheden die passen bij uw wensen én uw budget. En natuurlijk halen we altijd het onderste uit de kan.

Toegankelijk
Een Eiland De Wild Keuken is voor iedereen bereikbaar. Met onze keuze voor de merken Next125, Keller, Bribus, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER bieden wij een hoogwaardig en zeer ruim assortiment waarmee we eenieder optimaal kunnen bedienen.

JamiePro

JamiePro is importeur van diverse elektronica, vooral gespecialiseerd in digitale LCD schermen, die verkrijgbaar zijn voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld een video instructie ter ondersteuning van een product of Touchscreen toepassingen om de klant gemakkelijk en snel van informatie te voorzien. Daarnaast hebben wij de Magic Mirror, nieuw in het assortiment. Dit is een spiegel met een sensor; normaal is het een advertentiezuil en kom je voor de sensor dan is het een echte spiegel! Geïnteresseerd geraakt, ik help u graag verder!

WifiCentraal

Wificentraal in Heiloo is overtuigd van een grote toekomst voor draadloos internet!

De vraag naar draadloos internet groeit nog steeds, vanwege een groeiend aantal mobiele telefoons, tablets en laptops. Daarnaast willen de gebruikers van deze apparatuur overal en veilig gebruik kunnen maken van draadloos internet, om e-mails te beantwoorden. Skypen en te Whatsappen. Bovendien is wifi sneller, goedkoper en betrouwbaarder dan een mobiel- of vast netwerk.