Contributie

Het bestuur van HZV heeft besloten i.o.m. de penningmeester, coördinator sportkleding en ledenadministratie om de contributie te verhogen volgens onderstaande tabel. Dit omdat óók voor HZV de kosten helaas zijn gestegen. Voor en door:

  • Zaalhuur
  • KNVB-contributie van de club
  • Kleding
  • Materiaal
  • Vervoerskosten
  • Verlies hoofdsponsor

Daarnaast moet de vereniging zich ook voorbereiden op de mogelijkheden die de 2e hal met zich mee gaat brengen, waardoor we :

  • Meer teams kunnen verwelkomen, waaronder meisjes en  damesteams
  • Professionele training kunnen geven
  • Evenementen organiseren

Ook is besloten om de kledingregeling aan te passen omdat het oude systeem waarbij sponsoren de kleding betaalde in 3 jaar en de shirts liet bedrukken niet meer voldoet aan de wensen van de teams. Bij de jeugd is kleding als snel te klein bijvoorbeeld. Teams worden geconfronteerd met een (te) grote investering zodra zij zich aanmelden. De nieuwe regeling heeft als kerngedachte dat de kleding vanuit een aparte kledingrekening door de vereniging wordt vergoed. Deze rekening wordt gevuld door €10 per lid per contributie jaar. De regeling met een sponsor die een compleet team aanmeldt blijft mogelijk volgens de bestaande regels.

Contributie 2023-2024 Was: Wordt:
Contributie per jeugdlid € 80,-  per seizoen € 110,- per seizoen
Contributie per seniorlid € 100,- per seizoen  € 135,- per seizoen

Je betaalt per persoon dus bovenstaand bedrag per jaar. Dat is inclusief de kosten voor de KNVB en materialen. De teamvertegenwoordiger krijgt de totaalfactuur van het gehele team, die zorgt ervoor dat het in 1x wordt overgemaakt aan HZV.

Kleding

Als nieuw team bij HZV heb je natuurlijk onze outfit nodig. Wil je helemaal in een nieuw tenue? Dat kan, als je een sponsor aan kan melden die HZV gedurende drie jaar, per jaar € 500,00 kan sponsoren, dan kunnen we jullie team volledig in het nieuw steken met het logo van jullie sponsor op de shirts. Een teamtenue bestaat uit 8 spelerstenues, een keepersoutfit (inclusief kniebeschermers en een protectieshort) een aanvoerdersband en een nieuwe bal. Ook krijgen jullie dan als team drie jaar achtereen een korting van € 100,00 op het totaalbedrag van de teamcontributie.

Meer weten of vragen? Neem contact op met Marco de Laat, hoofd sponsoring: sponsoring@hzvhetvennewater.nl

Lukt het niet om een sponsor te vinden, neem dan contact op met hoofd kleding, die kan je verder helpen aan een tweedehands tenue aangevuld met passende broekjes en sokken zodat je hele team in het nieuwe seizoen aan de slag kan: kleding@hzvhetvennewater.nl