HZV JO17-1 – 2020/2021

Van Links naar Rechts:

Achterste rij:

Joep Gökemeijer (Sponsor), Joris Peijs, Joeri Out, Spike Boersen, Liam Gouwen, Eugene Rozing (coach), Moos van Schagen, en Kay Wingelaar.

Voorste rij:

Teun Groot, Melvin Westerop, Zorro Rozing, Stijn Peijs en Kees Smit.

Overval op FysioXpert in Heiloo

Afgelopen vrijdag werd geheel onverwacht een van de medewerkers van FysioXpert bij het afsluiten van de praktijkruimte, volkomen verrast door een jeugdgroep uit Heiloo !

Na enige uitleg werd zij door enige volwassenen die “toevallig” langs liepen enigszins gerustgesteld en werd zij in de gelegenheid gesteld om een van de eigenaren te bellen. Dhr. Joep Gökemeijer was in eerste instantie ook volkomen verbouwereerd maar na wat ruggenspraak met de coach van het stel, bleek hij de afspraak over een foto sessie met het jeugdteam van HZV het Vennewater volkomen over het hoofd te hebben gezien.! Nadat de gemoederen enigszins waren bedaard kon de foto graaf Wout Jager zijn werk doen. De spelers met hun begeleiding spraken een dank van waardering uit aan Joep Gökemeijer dat FysioXpert haar naam d.m.v. shirtsponsoring aan dit team, HZV het Vennewater JO15-1 had verbonden.

Team sponsor

Stand 1231 Onder 17 Futsal

Topklasse A

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

Topklasse A

Alle uitslagen

Programma

Topklasse A

Programma komende weken

Selectie